Despre

Salutare!

Laura sunt şi vreau să-ţi mulţumesc că ai ajuns până aici!

Am ales numele colţului meu de lume virtual “Îmi Asum”, deoarece consider că asumarea responsabilităţii propriei vieţi este primul şi cel mai esenţial pas din procesul schimbării. Oferă loc soluţiilor, valorii şi evoluţiei.

Misiunea mea personală este să aduc în viaţa oamenilor din jurul meu şi a clienţilor mei: Echilibru, Asumare, Împlinire, Iubire şi Încredere în sine, deoarece acestea sunt stări şi sentimente în care investesc conştient şi asumat în fiecare zi.

Simt că cea mai bună ghidare este cea oferită prin puterea exemplului, motiv pentru care aduc în lume doar ce am experimentat şi ce pentru mine a funcţionat.

Mai înainte şi înainte de toate rolurile pe care le am în viaţa mea şi pentru care sunt profund recunoscătoare, sunt om de bine. Apoi în ordinea strigării la catalog sunt fiică, soră, nepoată, verisoară, matusă, iubită, prietenă şi muulte altele.

Profesional am un rol de management într-o companie multinaţională unde am acumulat timp de 10 ani experiență în Managementul Proiectelor și Comunicare,  sunt coach, trainer, mediator şi în 2017 voi încheia 2 formări: una în psihoterapie integrativă şi cealaltă în TRE ( trauma releasing exercise). Prin Aikido practic armonia în mişcare în relaţie cu mine şi cu ceilalţi. Port părţi din oamenii care mi-au trecut prin viaţă şi cărora acum le sunt profund recunoscătoare.

Iubesc minunea vieţii şi oamenii din ea şi mă bucur în fiecare zi de asta. Am zile bune dar am şi zile grele. Ce-am învăţat până acum? Recunoştinţa. Fără zilele grele n-aş fi reuşit să apeciez minunea vieţii.

Cred că fiecare deţine în el cheia propriei împliniri. Câteodată însă ne blocăm şi avem nevoie doar de un mic impuls pentru a face un pas înainte.
Practic coachingul din pasiune iar prin acesta şi prin psihoterapie am învăţat de la profesionişti cum să manifest cu blandeţe dar şi cu fermitate, un impuls celor care-şi doresc cu adevărat o schimbare.

Te invit să păşim împreună pe drumul asumării puterii personale!

Iţi mulţumesc!