Care sunt cele 5 motive pentru care ai succes astazi? Care este rețeta ta de 5 stele?

Astăzi vreau să vorbim un pic despre rețeta (proprie a) succesului. De ce proprie? Deoarece chiar dacă eu cred în rețetele universale, cel mai mult și mai mult rezonez cu cele condimentate după gustul fiecăruia.

Dacă ar fi să enumeri 5  motive (ingrediente) care ți-au adus ție succesul până acum, care ar fi acelea? Haide să vedem cum îți construiești „preparatul” succesului? Se spune că cifra 5 reprezintă cifra perfectă pentru a menține simplitatea lucrurilor fără însă a le lua din profunzime și eleganță.

De exemplu să reduci un proiect mari la 5 etape principale ca să fie simplu de înteles și realizat, dar cele 5 să să fie și cele mai importante 5 etape ale proiectului. Hotelurile cele mai apreciate au 5 stele. Simbolul jocurilor olimpice este format din 5 cercuri și poate nu întâmplător în ultima carte a sa, 5 ingrediente-  Jamie Oliver folosește pentru fiecare rețetă, doar 5 ingrediente.

Deci, care-s cei 5 pași simpli pe care ai făcut ultima oară când ți-ai propus ceva și ai reușit? Care-s cele 5 stele ale tale sau 5 ingrediente ale succesului? Vreau să îți iei timp cu tine și să te gândești.  Încep eu, ale mele sunt: perseverența, concentrarea, bucuria, curiozitatea și detereminarea extraordinară de a ajuta oamenii din jur să-și vindece și să dea un sens suferințelor pe care le trăiesc.

Ale tale?

Până data viitoare îți doresc să-ți asumi curajul unei vieți trăite autentic, cu bune și rele.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.