Tu cum îți locuiești corpul și ce fel de relație aveți?

Dacă te-aș invita ca într-un minut să-mi povestești despre corpul tău, ce mi-ai spune? Ce fel de relație aveți? Aveți vreuna?

Ce povești poartă cu el?

Dă-ți voie să simți iubirea

Și ca să-ți dau o mână de ajutor te invit să citești rândurile de mai jos, apoi să te așezi confortabil într-un loc liniștit (dacă poți pune o muzică care-ți place e cu atât mai minunat), să închizi ochii și să-ți răspunzi apoi la toate întrebările de mai jos, mulțumind la final fiecărei părți din tine. Te avertizez că se poate lăsa cu lacrimi, cu iubire și cu multă acceptare. Depinde de tine dacă ești pregătit/ă să începi să-ți locuiești conștient corpul.

Vreau să te gândești la ce-mi poți spune despre părul tău? De câte ori te-a făcut să te simți atrăgător/atrăgătoare? De câte ori ți-a ținut de cald, de frig? Cum a crescut de fiecare dată când n-ai fost mulțumită de tunsoarea pe care o aveai? 🙂 Iar pentru asta îți mulțumesc! Despre fața ta? Despre ochii tăi? Câte minunății ți-a arătat până acum? Dar urechile tale? Câte povești au ascultat, câte semnale de alarmă au auzit și au reușit să te îndepărteze de pericol?

– Dar gura ta? Câte alte guri a sărutat și câtă plăcere a produs? Câte vorbe a șoptit și câte a ținut secrete? Maxilarele tale? De câte ori te-au dat de gol încordându-se și de câte ori s-au relaxat dându-ți voie să-ți exprimi vulnerabilitatea, deschiderea? Câte delicatese te-au ajutat să guști și de câte ori se prezintă la datorie?
– Mâinile, pe unde s-au plimbat neobosite și câte alte corpuri au îmbrățișat? Câte mângâieri ți-au oferit șo la câte experiențe ți-au fost tovarășe? Cum te-au ajutat să cunoști lumea prin pipăit? Dar pielea? O, pielea! Câtă plăcere ți-a adus și câte răni și-a vindecat?
– Torsul, cum toată ziua e la datorie și cum susține el organele vitale? Cum îți ține inima în piept când juri c-ar lua-o la trap. Câtă viață susține în tine! Toată de fapt…
– Pelvisul și organele genitale, wow! Câtă minune stă ascunsă-n ele. Cătâ plăcere și relaxare ți-au oferit? Poate chiar copii.
– Picioarele… o, dragele de ele. Pe unde te-au umblat neobosite? Câte minunății ai putut vedea cu ajutorul lor? Prin ce orașe, tări și mări te-au urmat? Adu-ți aminte de toate concediile tale și apoi privește-ți picioarele. Da, da! Ele te-au purtat acolo. Câți km au parcurs până acum?

Tu cât de des îi mulțumești că te-a susținut și te susține din umbră fără a aștepta câteodată nimic la schimb?

Astăzi vreau și te rog să fie despre corpul tău. Te invit să vorbești cu și despre el. Știu că nu este confortabil pentru că este ceva pe care nu-l faci zilnic, unii chiar niciodată. Tot ce îți cer este să ai încredere și să fii deschis/ă! După ce ai parcurs rândurile de mai sus, oferă-ți un cadou de suflet, închide ochii și povestește-ți despre corpul tău cu exact ce-ți vine prin minte timp de 1 minut sau 2. Iar la sfârșit vreau să-i și să-ți mulțumești din inimă!

Îți garantez, dar îți garantez că vei face cunoștință cu cel mai bun prieten al tău.

Și nu uita că întotdeauna drumul către succes se parcurge mai întâi spre interior, apoi spre exterior, niciodată invers!

Să ai iubire!

Până data viitoare îți urez să-ți asumi curajul unei vieți trăite din plin.

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.