Iubirea e suprinzătoare

Astăzi în timp ce luam prânzul, s-a petrecut ceva ce o să rămână cu mine multă vreme. Mi-a bucurat sufletul să văd cum iubirea vibrează în inima oamenilor, indiferent de vârstă. 

La masa de lângă noi, au stat așezați un el și o ea, oameni normali, trecuți de prima tinerețe care după ce au achitat nota de plată, ea s-a îndreptat spre toaletă timp în care el ne-a cerut permisiunea să ne deranjeze. 

A vrut să facă o poză inelului pe care îl purtam, deoarece iubitei lui i-a plăcut foarte mult. Întâmplarea a făcut ca inelul să fie de la Pandora, deci să aibe șanse mari încă să-l mai găsească. A făcut poza apoi ne-am întors fiecare la locul său, toți 3 făcând parte din conspirația iubirii, conspirație despre care doamna va afla abia dupa un timp.

Iubita lui s-a așezat la masă ca și cum nimic nu s-a întâmplat, în timp ce iubitul ei făcea planuri și se bucura deja de viitoarea lui supriză. I se citea încântarea pe față.

Îmi bucură sufletul să știu că ea, cândva, va fi suprinsă să primească același inel sau poate unul asemănător, care i-a plăcut enorm și pe care s-a întâmplat să-l vadă pe mâna unei turiste ca ea, într-un local din Amsterdam, într-o zi oarecare, în concediu. Și că el va căuta, cu iubirea în suflet, în tot timpul acesta să-și suprindă iubita. 

Cât de surprinzătoare și frumoasă e iubirea!  

Până data viitoare îți doresc să-ți asumi curajul unei vieți trăite autentic, cu bune și rele.

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.