Dacă ai da timpul înapoi și înainte

De câte ori am folosit în sesiunile de coaching acest simplu exercițiu, rezultatele au fost fenomenale. Am văzut probleme dizolvându-se, am văzut motivare instantanee, am văzut lacrimi și zâmbete pentru că oare ce sfat mai autentic de atât vei putea primi vreodată?

Ți-l recomand ca simplu exercițiu de făcut zilnic sau ca unealtă în momentele cheie din viața ta.

Haide să presupunem împreună că ai putea da timpul înapoi și că te-ai putea întâlni cu tine, cea de acum 10 – 20 de ani și că ai avea ocazia să-ți dai un sfat care să-ți țină de cald în anii ce vor urma? Ce sfat ți-ai da?

Care ar fi lucrurile de care te-ai temut ca într-un final să fie apă de ploaie? Ce a meritat și ce n-a meritat? Ce visuri ai lăsat deoparte? Ce greșeli ai repara? Ce ai învățat acum și nu știai atunci?

 

Eu i-aș spune Laurei de la 20 de ani, să îndrăznească mai mult. Rușinea își va pierde din paloare atunci când apare curajul. 

Dar dacă ți-ai închipui că ai face din nou exercițiul acesta peste alți 10 – 20 de ani, și tu de peste 20 de ani te-ai întoarce la ziua de astăzi și ți-ai da un sfat, ție, celei de astăzi. Care ar fi acela?

Eu mi-aș spune că sunt în siguranță! Să am încredere!

Ești cea mai bună prietenă a ta, ești cea care știe fiecare secundă trăită și fiecare gând ascuns.

Ascultă-te!

Până data viitoare îți doresc să-ți asumi curajul unei vieți trăite autentic, cu bune și rele.

Cu drag,

Laura

P.S Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai like și share ca să ajungă la cât mai mulți prieteni

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.