Dacă ai nevoie de citate inspiraționale atunci când începi ceva, atunci oprește-te!

Dacă ai nevoie de citate inspiraționale, oprește-te! Înseamnă că nu-i încă momentul tău sau poate a lucrului pe care vrei să-l faci.

Dacă aștepți ca motivația să vină din exterior și nu să fie alimentată din interiorul tău, oprește-te! N-o face încă!

Poate n-ai găsit acel ceva care te atrage. Că dacă ai fi găsit, te-ai fi dus fără ezitare. Vezi ce ascunde nevoia asta de încurajare, cumva este nevoia de alimentare a unui vis ce nu-i al tău?

Poate pentru moment frica este prea mare ca să poți înainta. Lucrează întâi la asta ca să nu te saboteze ulterior!

Este interesant și romantic să citești sau să asculți povești de succes, însă este necesar ca tu să faci un pas în afara zonei tale de comfort.

Dacă aștepti ca oamenii din jur să-ți spună cât de minunat este proiectul tău ca mai apoi să poți începe, oprește-te! Dacă îi întrebi ca să-ți valideze produsul, este în regulă, dar dacă aștepți aprobarea lor, poate ar fi mai bine să te oprești din drum și să te întrebi tu pentru cine faci ceea ce vrei să faci? Faci pentru a obține aprobarea celor din jur sau pentru că-ți vibrează dorința prin corp?

Dacă ai nevoie de cuvinte inspiraționale, oprește-te! Ar trebui să te pregătești altfel, deoarece pe drum vei întâlni mai multe dezaprobări decât aprobări, deci? Cât de pregătită ești pentru lucruri mai puțin plăcute? Oprește-te și analizează aspectul acesta.

N-o face dacă nu crezi cu adevărat în nebunia ta.

Poate doar nu a sosit încă momentul.

Până data viitoare îți doresc să-ți asumi curajul unei vieți trăite autentic, cu bune și rele.

Cu drag,

Laura

P.S Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai like și share ca să ajungă la cât mai mulți prieteni

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.