Greșești

Greșești la orice început. 

Și e normal să fie așa. E sănătos chiar. 

În fiecare zi faci ceva greșit. Așa, bun! Și ce dacă?!

Dacă ai privi în interiorul tău și nu în afara ta, ai accepta mai ușor faptul că ai nevoie să înveți prin greșeală. Dacă ai privi înspre tine, chiar te-ai încuraja știind că de fapt intenția a fost cea corectă, chiar dacă rezultatul a fost altul.

Întotdeauna intenția cântărește mai greu decât rezultatul. Toți sportivii de performanță știu asta. Intenția lor este să fie cei mai buni iar dacă asta nu se întâmplă la competiția de anul acesta, nu-și abandonează intenția/ visul ci se setează mental că mai au de lucrat, de îmbunătățit pentru anul viitor. 

Știi cum sa începi? Prin eliminare.

Renunță la opiniile celor care-ți cer să fii fără greșeală. De fapt renunță de tot la ei. Caută-i în schimb pe cei ce-ți apreciază efortul și-ți încurajează încercările, chiar și alea nereușite. Până la urmă prietenia se bazează pe susținere, nu pe critică. 

N-ai oameni în jurul tău pe care să te bazezi sau care să te susțină atunci când greșești? Atunci e clar ce ai de făcut în perioada ce vine 🙂

Nimeni în afară de tine nu-ți poate stinge lumina pe care o porți în tine. 

Singura ta datorie este să strălucești! Asumă-ți darurile și perfecțiunea imperfectă cu care ai fost înzestrat/ă. Lumea are nevoie de tine așa imperfect/ă. Ai grijă că perfecțiunea spre care tinzi, este de multe ori plictisitoare. 

Până data viitoare îți doresc să-ți asumi menirea. 

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.