Scurtcircuit – „Am găsit casă în Berceni”

Dacă te dai din calea problemei, rezolvarea ei apare pe o cu totul altă cale decât te aștepți.

Acum câteva zile am dat curs unei provocări ce consta în a-ți așterne gândurile pe foaie în fiecare dimineață, ca primă activitate din zi. Am acceptat să scriu deoarece în perioada asta îmi doresc să exersez relaxarea, renunțarea la control și încrederea. Am o obsesie foarte bine mascată sub umbrela unei griji aparente în a controla mediul înconjurator prin planurile pe care mintea mea le face și în care mare parte din timp am crezut cu înverșunare. Și asta am observat că îmi consumă foarte multa energie din zi. De ceva vreme am început să-i fac loc sufletului/ intuiției în defavoarea minții.

Și deși astăzi este doar a IV a zi in care scriu, devine foarte distractiv și surprinzător să urmăresc ce aștern pe foaie. Nu degeaba se zice că este una dintre metodele terapeutice cu cele mai multe rezultate.

Dar cea mai mare conștientizare de astăzi a venit la pachet cu înțelegerea motivului pentru care unii specialiști recomandă să-i dăm o temă minții noastre, un obiectiv, o rugăciune, orice s-o țină ocupată că altfel o ia pe câmpiile greșite. Sau mai mult chiar, să-i pun la îndoială unele decizii rapide.

Astăzi mintea mea a plecat la plimbare și posibil chiar la o negociere imobiliară prin cartierele capitalei. Cum a facut asta nici eu nu știu sincer, cert e că în timp ce eu îmi relaxam controlul lăsând mintea să se desconspire sub pretexul creativității ( că în mare parte din timp e pe baricade) m-am trezit scriind „AM GĂSIT CASĂ ÎN BERCENI”.

Vă spun sincer că am avut un scurtcircuit.

Trebuie să recunosc amuzată că nu am mai fost atât de suprinsă de mine de foarte multă vreme. Pentru ca eu nu am căutat absolut deloc și implicit nici nu am găsit vreo casă de cumpărat. Dacă stau și mă gândesc bine habar n-am unde este cu exactitate cartierul Berceni ca localizare și 3 în memoria conștientă n-am menționat sau vorbit despre cartierul Berceni de o groază de vreme. Deci? Liniște!

De astăzi încep să pun sub semnul întrebării puțin câte puțin informațiile pe care mi le transmite o minte care se ocupă de imobiliare în timp ce eu îmi exersez relaxarea prin scris.

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.